Jeg har deltaget i et forløb hos Puk Bihlet, da jeg oplevede en stigende socialangst – særligt i arbejdsrelaterede situationer. Mine symptomer var bl.a. kraftig hjertebanken, svedige håndflader, bævrende stemme og problemer med at udføre mit arbejde. Jeg kan efter endt forløb mærke en markant forbedring. Jeg har fået nogen meget brugbare redskaber, og jeg har lært at arbejde med mine tanker, så de angstfremkaldende ikke længere dominerer. Jeg anbefaler helt klart Puk Bihlet, hvis du ønsker en nærværende, personlig og professionel allieret, som kan hjælpe dig med konkrete værktøjer.

Anonym

Individuel terapi

Hvis du påbegynder et forløb med en psykolog i Slagelse eller København hos Psynaps, har du mulighed for at arbejde med en lang række forskellige problemstillinger en ten individuelt, som par eller som familie afhængigt af hvad dit eller jeres behov er.

I individuel terapi får du sommmen med din psykolog afdækket dine problemstillinger og arbejder herefter sammen med din behandler om at finde den målsætning, som giver mening ud fra din hverdag. Det er dine mål, som er væsentlige og psykologen hjælper dig med at sætte dem, så du får en realistsik plan for de forandringer, som du ønsker i din tilfværelse. Herefter arbejder du og behandleren målrettet sammen på at ændre de tanker eller adfærd, som giver anledning til, at du ikke trives. Undervejs taler du naturligvis med din psykolog om hvordan forløbet skrider frem, og I har mulighed for at ændre retning i terapien, hvis dine behov eller omstændighederne ændrer sig. Nogle mennesker har brug for få samtaler om et konkret emne eller problemstilling og andre har behov for længere forløb med fokus på flere forskellige udfordringer eller problemer som er af større karakter. I den første samtale har du mulighed for at tale med psykologen om hvor lang tid dit forløb forventes at vare. Der kan naturligvis opstå ting som gør, at dit forløb bliver kortere eller længere end forventet, men som udgangspunkt kan man lave en indledende vurdering ved første samtale og så genoverveje denne senere. Du kan læse mere om vores behandling i Slagelse her eller du kan læse om vores psykolog i København her

Hos vores psykologer har du blandt andet mulig hed for at modtage:

 • Behandling for angst
 • Behandling af depression
 • Redskaber til stress og behandling af stress
 • Rebskaber til at forbedre dit selvværd
 • behandling af misbrug
 • behandling af personlighedsforstyrrelser
 • Behandling af spiseforstyrrelser, herunder også overspisning
 • redskaber til at håndtere vrede
 • Redskaber til at håndtere jalousi

Se priser på individuel terapi under ”priser

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  This message is only visible to admins.
  Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
  PPCA Error: Due to Facebook API changes it is no longer possible to display a feed from a Facebook Page you are not an admin of. The Facebook feed below is not using a valid Access Token for this Facebook page and so has stopped updating.