Kognitiv terapi København

Velkommen til Psynaps København, hvor vi tilbyder effektiv kognitiv terapi i hjertet af København. Vores lokaler befinder sig i kontorbygningen Hearthouse centralt i København på Amager Torv. Beliggenheden er tæt på både Nørreport og Gammel Strand metrostation, så du kan let komme til og fra dine aftaler hos os. Skulle du ønske at tage samtalerne via video, er dette naturligvis også en mulighed. Vi anvender systemet Kara Connect, som er godkendt til at leve op til de europæiske regler om persondata.

Kognitiv psykolog i København, Puk Bihlet

Psynaps Puk0919

Vores dygtige psykolog Puk Bihlet, som varetager kognitiv terapi i København, har været tilknyttet Psynaps siden 2015 og har bred erfaring med behandling af bl.a. depression, stress, selvværdsproblematikker og andre problemstillinger. Et primært behandlingsområde er desuden angst, hvor vi både tilbyder kognitiv terapi for panikangst, socialangst, generaliseret angst OCD og PTSD.

Vi tilbyder kognitiv terapi til børn, unge og voksne, og der er altid fokus på at vurdere hvad den enkelte har brug for i forløbet. Læs mere om behandling af børn og unge her

Puk har en rolig og omsorgsfuld tilgang til sine klienter, så selvom metoden har fokus på redskaber og effektiv forandring af problemstillinger, er stemningen i samtalen altid præget af en omsorgsfuld og anerkendende ro, som giver balance i dit behandlingsforløb. Er du forælder til et barn eller ung, som skal i kognitiv terapi, så vil du blive inddraget i forløbet på den måde der er passende svarende til barnet eller den unges alder og behov.

Du kan læse mere om vores kognitive psykolog i København Puk Bihlet på siden om os HER

Hvorfor vælge kognitiv terapi hos Psynaps i København?

Alle vores klienter er forskellige og det er alle psykologer også! Når du skal vælge en psykolog, er der en lang række ting, som spiller ind på, om det bliver et godt forløb. Det er vigtigt at du får den bedst mulige hjælp, når du er på et svært tidspunkt i din tilværelse. Derfor er vigtigt, at du vælger en psykolog som arbejder efter en metode, som passer til dig, og hvor du har god kemi med psykologen. Vi synes alle mennesker skal have den bedst mulige behandling, som passer til dem, og derfor synes vi faktisk, at det vigtigste er, at du vælger den rigtige psykolog uanset om det er en kognitiv psykolog hos Psynaps i København eller et andet sted. Alligevel vil vi gerne fortælle lidt om hvilke fordele du har ved at vælge Psynaps, når du skal finde en kognitiv psykolog i København. Det kan du læse mere om herunder:

Vores værdier og service

Vi møder altid vores klienter og kunder med medmenneskelig varme og interesse, samtidig med at vi bruger videnskabeligt funderede og effektive metoder. Kognitiv terapi er nemlig en velafprøvet metode, som bl.a. anbefales af sundhedsstyrelsen til en række psykiske problemstillinger. Vi har høje standarder for service og etiske retningslinjer, og derfor kan du altid være sikker på, at kvaliteten af vores service og det arbejde, som vi udfører er i top. Vi sørger løbende for at efteruddanne os indenfor kognitiv terapi og andre relevante områder, ligesom vi også modtager supervision, så vi altid kan vælge de bedste metoder og redskaber til vores klienter indenfor den kognitive terapi.

Vores sekretariat i Slagelse varetager også booking og kommunikation hos vores kognitive psykolog i København, og derfor kan du let komme i kontakt med os på et tidspunkt, hvor det passer dig. Du kan enten ringe på 61424719 eller skrive til os på info@psynaps.dk, men du kan også lægge en besked via formularen på siderne her og blive ringet op af os.

Vores metode

Kognitiv terapi er en effektiv behandlingsform, som bl.a. anbefales af sundhedsstyrelsen til en lang række lidelser herunder angstlidelser og depression. Hvis du vil læse om sundhedsstyrelsens anbefalinger for behandling kan du finde styrelsens kliniske retningslinjer HER

En kognitiv psykolog har fokus på at identificere de områder, som er problematiske for din trivsel og arbejde målrettet hen imod forandringer i dine tanker og din adfærd, som kan føre til en bedring i din hverdag. Der er fokus på at arbejde struktureret, med konkrete redskaber, som du øver både i terapien og derhjemme mellem sessionerne. Dine hjemmeopgaver er altid skræddersyet til din konkrete situation, og tager højde for din hverdag og dine behov. Hvis du gerne vil læse mere om hvordan hvordan en kognitiv psykolog arbejder, så kan du altid ringe til os og spørge eller læse mere HER

Kognitiv terapi i København med kort ventetid

Vi er en privat kognitiv psykolog praksis uden overenskomst med sygesikringen, og det betyder bl.a., at vores ventetider er korte, så du kan komme i behandling, når du er klar til det og har brug for hjælp. Hvis du som forælder har et barn eller en ung, som har brug for en kognitiv psykolog , kan det være ret afgørende at kunne igangsætte behandlingen, når barnet eller den unge viser interesse og motivation for dette frem for at skulle vente i mange uger eller måneder på den første samtale.

Den korte ventetid hos vores kognitive psykolog kan også betyde, at du får arbejdet med din problematik tidligere og dermed måske undgår nogle af de komplikationer, som der kan være ved at gå med en problematik i længere tid. Tidlig behandling og forebyggelse kan gøre en stor forskel i dit forløb, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde kognitiv terapi med kort ventetid i København. Oftest kan du få en tid med få dages varsel, og du vil som regel aldrig skulle vente mere end 1-2 uger før du kan få en tid hos vores kognitive psykolog i København.

Kognitiv terapi i København til en konkurrencedygtig pris

Prisen på terapi varierer alt efter hvor i landet man er og hvor lang efteruddannelse ens psykolog har. Hos Psynaps synes vi, at alle vores kunder skal behandles ens, og derfor følger priserne på kognitiv terapi i København det prisniveau, som vi har haft siden vi først åbnede i Slagelse i 2011. Det betyder at du hos os kan få samtaler hos vores kognitive psykolog i København til en meget konkurrencedygtig pris.

Udover vores konkurrencedygtige priser på selve forløbet tilbyder vi også en nedsat pris på den første samtale. Det skyldes, at vi lægger vægt på at den indledende samtale er en forventningsafstemning, hvor du kan vurdere, om du har lyst til at gå videre med et behandlingsforløb hos den psykolog, som du har valgt. Du har også mulighed for at vurdere, om kognitiv terapi er noget for dig. Derfor synes vi, at det er fair, hvis du får mulighed for at lave den vurdering til en lavere takst end de efterfølgende samtaler.

I den indledende samtale vurderer psykologen samtidig, om dine problematikker falder ind under vores kompetenceområde. Det betyder at din psykolog efter første samtale vil henvise dig videre, såfremt det vurderes, at du har brug for et andet tilbud. Dette sker dog kun i meget få tilfælde, da vores sekretær foretager den indledende screening for at sikre, at vores kognitive psykolog kan hjælpe dig med dine problematikker.

Prisen for første samtale er 500 kr. og de efterfølgende samtaler koster 900 kr. hos vores kognitive psykolog i København og i Slagelse. Sessionerne varer mellem 50 og 60 minutter. Du kan læse mere om vores priser HER

Du er altid velkommen til at kontakte os på 61624719 eller info@psynaps.dk hvis du gerne vil booke en tid eller har spørgsmål angående din situation, kognitiv terapi eller et forløb hos os.

Historien bag Psynaps København

Psynaps Aps som også har virksomhedsnavnet Slagelse kognitive psykologklinik, er en psykologpraksis som har ligget i Slagelse siden 2011. Her yder vi kognitiv terapi til klienter, ligesom vi tilbyder supervision og undervisning til fagfolk som til hverdag arbejder med mennesker. Vores kognitive psykolog Puk Bihlet startede hos Psynaps Slagelse i 2015, hvor hendes opgaver primært fra terapi, psykologiske undersøgelser og undervisning.

I 2020 startede Psynaps ApS så afdelingen Psynaps København, og vi har nu mulighed for at tilbyde kognitiv terapi i København også. Det er Puk Bihlet der står for behandlingen i København, men du kan altid få kontakt til os på vores sekretariat i Slagelse, hvis du gerne vil booke en tid til psykologisk behandling i København, har spørgsmål til vores de ydelser, som vi har i Psynaps.

Praktiske forhold omkring terapien

Terapien foregår i Hearthouse Amagertorv 14B, 1160 København. Du kan læse om vores priser og afbudsregler HER

Og du kan finde kognitiv psykolog Puk Bihlets kontaktinformationer, hvis du skal ændre eller aflyse en tid HER 

Betaling foregår umiddelbart efter terapien via mobilepay nummer 667925

Book en tid hos os på 61424719

Forfatter – Maria Hancock

Maria er indehaver af Psynaps – Slagelse kognitive psykologklinik, som hun åbnede i august 2011. Marias arbejdsområder undervisning, supervision og terapi. Hun behandler bl.a. unge og voksne.

Maria Hancock er godkendt specialist i psykoterapi med voksne og klinisk psykologi af Dansk Psykologforening.

Du kan læse mere om Maria her.

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

  OBS. VORES KUNDE VIDERESÆLGER EN PLADS PÅ VORES 1-ÅRIGE KOGNITIVE UDDANNELSE

  Holbæk misbrugscenter har tilmeldt en deltager til vores 1-årige uddannelse, men da de ikke får mulighed for at anvende pladsen alligevel, tilbyder de nu at sælge den til en anden deltager for kun 10.000 kr., da der er opstart allerede 27/5.

  Er du interesseret i at købe pladsen af dem til denne spotpris kan du kontakte dem på hovednummer 72364090 eller Rusmiddelcentret@holb.dk.
  man kan optages på uddannelsen, hvis man arbejder som socialpædagog, lærer, mentor, socialrådgiver, sygeplejerske, eller andre steder, hvor man arbejder med menneskers trivsel eller udvikling. Er du i tvivl om du kan optages eller har spørgsmål til uddannelsen i øvrigt er du velkommen til at kontakte psynaps på info@psynaps.dk
  ... Se mereSe mindre

  Load more