Kurset får en til at se tingene anderledes og vende den svære samtale til det nemmere. Meget store redskaber at tage med hjem.

Allan Sørensen, konduktør/leder

Kurser og workshops

Vi afholder såvel åbne som specielt tilrettelagte kurser. Læs mere i underpunkterne for en beskrivelse af disse.

Åbne kurser og workshops

Vi holder åbne kurser og workshops i vores egne lokaler eller på konferencelokaliteter rundt omkring på Sjælland. De åbne kurser udbydes på baggrund af vores erfaringer og tilbagemeldinger på bl.a. lederuddannelse og gratis minikurser. Eksempler på åbne kurser er

 • Få mere ud af tavlemøder
 • Løbende forbedringer – lær hvordan
 • Praktisk teamledelse
 • Læg de rigtige strategier

Resultatet af de åbne kurser er, at indholdet tilpasses de enkelte deltageres hverdag, og de får ny inspiration og værktøjer med hjem til virksomheden. Inspiration og viden kommer både fra underviser og fra de øvrige deltagere, hvilket betyder, at de enkelte deltagere/arbejdspladser får mulighed for at ”tænke ud af boksen” og få indsigt i, hvordan andre brancher/virksomheder gør tingene.

Specielt tilrettelagte kurser uddannelsesforløb

Vi tilrettelægger kurser og uddannelsesforløb til private og offentlige virksomheder, der har behov for skærpelse af konkrete kompetencer, implementere forandringsprojekter eller innovere på produkter eller strukturer. Temaer kan bl.a. være

 • Strategier
 • Kommunikation
 • Konflikthåndtering
 • Ledelse
 • Innovation
 • LEAN
 • Forandringer

Resultatet af specielt tilrettelagte forløb er, at indholdet på kurset er tilpasset den enkelte organisation, hvilket gør kurset ekstra målrettet. Derudover har alle medarbejdere været på samme kursus, hvilket øger ejerskab og opbakning til evt. konklusioner og erkendelser på kurset.

Vi lægger ud med en grundig analyse af mål og hvilke ressourcer, der er til rådighed. Derefter udarbejder vi et oplæg til indhold, der tilpasses gennem en løbende dialog.

26.
august
2024

Grundlæggende lederuddannelse – ledelse i praksis

9:00 – 15:30

Nu sætter vi flere af vores enkeltkurser sammen til en hel grunduddannelse i ledelse med fokus på “ledelse i praksis”10 undervisningsdage med start 26. og 27. august 2024 Vi fokuserer […]


36.000DKK – ekskl. moms

Læs mere

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

  OBS. VORES KUNDE VIDERESÆLGER EN PLADS PÅ VORES 1-ÅRIGE KOGNITIVE UDDANNELSE

  Holbæk misbrugscenter har tilmeldt en deltager til vores 1-årige uddannelse, men da de ikke får mulighed for at anvende pladsen alligevel, tilbyder de nu at sælge den til en anden deltager for kun 10.000 kr., da der er opstart allerede 27/5.

  Er du interesseret i at købe pladsen af dem til denne spotpris kan du kontakte dem på hovednummer 72364090 eller Rusmiddelcentret@holb.dk.
  man kan optages på uddannelsen, hvis man arbejder som socialpædagog, lærer, mentor, socialrådgiver, sygeplejerske, eller andre steder, hvor man arbejder med menneskers trivsel eller udvikling. Er du i tvivl om du kan optages eller har spørgsmål til uddannelsen i øvrigt er du velkommen til at kontakte psynaps på info@psynaps.dk
  ... Se mereSe mindre

  Load more