Efteruddannelse for pædagoger, sygeplejersker, lærere og andre, som arbejder med mennesker

Hvis du har job som pædagog, lærer, sygeplejerske eller på anden måde arbejder indenfor et område, hvor du skal udvikle og støtte mennesker, så har vi en række muligheder for efteruddannelse for dig.

Vi har mange års erfaring med supervision og videreuddannelse af pædagoger og øvrige faggrupper i det socialpædagogiske felt, og vi kender derfor til de dilemmaer, udfordringer og situationer, som du kan have brug for redskaber til at tackle. Som medarbejder i direkte kontakt med sårbare borgere kan du stå i et væld af situationer, hvor viden, erfaring og handlemuligheder er vigtige for både dig og borgeren. Derfor brænder vi for at udvide din værktøjskasse med redskaber, som du kan tilføje til det du allerede ved og kan.

Vores speciale er den kognitive adfærdsterapi samt undervisning indenfor arbejdet med forskellige diagnoser og problemstillinger, og vi står for praktisk og jordnær efteruddannelse af pædagoger m.fl. som er nysgerrige på at udvikle sig og tilegne sig ny viden indenfor deres arbejdsområde. Vi lægger vægt på en afvekslende undervisning med brug af øvelser, video, fælles diskussion og gruppeøvelser for at få stoffet gennemarbejdet på en praktisk måde.

Vi afholder alle vores kurser og uddannelser med små holdstørrelser på max 12 deltagere, hvisklet giver masser af plads til den enkeltes spørgsmål og borgersager. Vi lægger vægt på at skabe en tryg og uformel stemning, hvor alle kan være med, tør stille spørgsmål og hvor deltagere fra forskellige faggrupper kan sparre med hinanden og dele erfaringer.

I din faglige udvikling som socialpædagog, lærer, sygeplejerske eller lignende job kan du have brug for forskellige typer af videreuddannelse. Dit behov kan være begrænset til at opnå større viden om en specifik diagnose, eller du kan være på udkig efter en mere samlet efteruddannelse og metode at arbejde efter. Du kan ønske at komme på kursus blandt pædagoger og fagfolk fra andre arbejdspladser og derved få mulighed for at sparre med andre, eller du kan have behov for et kursus til hele din afdeling eller team på din arbejdsplads. Uanset hvad du leder efter, så har vi en række muligheder for efteruddannelse og fokus på din faglighed i jobbet.

Workshops og kurser for pædagoger, sygeplejersker, lærere og andre, der arbejder med mennesker

Vi udbyder videreuddannelse for pædagogisk- og omsorgspersonale indenfor helt specifikke emner af en eller to dages varighed. Disse workshops giver dig mulighed for at fordybe dig indenfor et emne, som du har brug for viden om i dit arbejde. Det kunne fx være viden om hvordan man kan arbejde med borderline, PTSD, motivation, selvskade eller lignende, men det kunne også være bredere emner som fx uddannelse indenfor samarbejdet med de pårørende, håndtering af vold på arbejdspladsen eller lignende. De korte workshops giver dig konkrete redskaber til de emner, som er i fokus, og du kommer hjem med ny inspiration til arbejdet og redskaber til at prøve nye vinkler af.

Du kan se vores nuværende udbud af kortere workshops og tilmelde dig disse på siden her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har interesse i et emne, som ikke ligger på siden. Det gælder naturligvis både, hvis du selv har brug for et kursus, eller hvis hele din arbejdsplads har brug for en kursusdag om emnet på fx en pædagogisk temadag eller lignende

Uddannelse for socialpædagoger og andre, der arbejder i omsorgs- eller undervisningsfag

Hvis du leder efter en sammenhængende uddannelse indenfor miljøterapi og/eller samtaleterapi, så er vores uddannelse i kognitiv adfærdsterapi noget for dig. Her får du en samlet efteruddannelse, som giver dig en grundig basisviden om kognitiv adfærdsterapi og lærer dig at anvende den på en lang række specifikke problemstillinger. Vores grunduddannelse strækker sig over et år, og er beregnet på at du kan arbejde samtidig, så der er altså ikke tale om fuldtidsuddannelse.

Undervisningen er praksisnær og tager udgangspunkt i dine egne sager, så det du kommer til at arbejde med på uddannelsen vil altid være direkte brugbart i dit arbejde allerede fra første dag.

Hvis du efter dit grundforløb ønsker at specialisere dig yderligere og tilføje flere redskaber til din nye værktøjskasse, så kan du også fortsætte på vores 1-årige overbygningsuddannelse.

Vi vil gerne have alle med, og derfor tilbyder vi at private betalere kan betale deres uddannelse i rater. Du kan også søge den kommunale eller statslige kompetencefond om midler til uddannelsen.

Du kan læse mere om vores 1-årige uddannelser og tilmelde dig på siden her

Pædagogisk dag eller temadag på din arbejdsplads

Hvis dit team eller arbejdsplads skal have en temadag eller en pædagogisk dag, så kan vi hjælpe med at tilrettelægge denne ud fra jeres behov. Vi tager udgangspunkt i jeres personalegruppe og jeres konkrete behov og skræddersyer en temadag med fokus på det I mangler viden eller fokus på i arbejdet med borgerne. En temadag kunne have indhold som ”Hvordan undgår vi splitting på arbejdspladsen”, ”Hvordan kan vi motivere borgerne til at deltage i aktiviteter”, ”Miljøterapeutisk indsats i forhold til misbrug” eller noget helt fjerde, som er relevant for netop jeres team.

I er altid velkomne til at kontakte os og få en gratis og uforpligtende snak om hvad vi kan tilbyde jeres arbejdsplads. Du kan læse mere om hvordan vi laver skræddersyede kurser på siden her

Hvorfor vælge efteruddannelse hos Psynaps?

Vores ambition er at tilbyde kurser og workshops, hvor du får noget med hjem, som kan bruges med det samme. Vi er specialister i at anvende kognitiv adfærdsterapi i både samtaleterapi og miljøterapi, og derfor ved vi at metoden skal tilpasses til netop din arbejdssituation og din borger for at virke optimalt. Vi har mange års erfaring med at supervisere og undervise medarbejdere i pædagogiske og sundhedsfaglige funktioner, så vi kender de udfordringer – og glæder – som denne type jobs fører med sig.

Uanset om du deltager på vores workshops for pædagoger og andre der arbejder med mennesker, eller om du tilmelder dig en efteruddannelse hos os, så kan du altid være sikker på at undervisningen varetages af kompetente psykologer med masser af erfaringen indenfor jeres område. Vi tilstræber at komme med ny teoretisk viden til jer, uden at det bliver tørt og formelt, men derimod med et fokus på det praktiske og anvendelige, som du kan bruge i hverdagen. Vi laver masser af øvelser undervejs for at sikre, at din nye viden bliver trænet, så du kan bruge den i hverdagen, når du har været på kursus hos os.

Vi mener, at alle fortjener bedst mulig trivsel, og den vil vi gerne være med til at skabe, ved at udbyde kurser og efteruddannelse med en stærk faglig kvalitet – det giver nemlig både trivsel og udvikling hos vores kursister, som føler de har noget nyt i værktøjskassen at byde ind med, og hos de borgere, som vores kursister arbejder med i hverdagen.

Vores kurser afholdes i Slagelse, men vi kører naturligvis ud til arbejdspladser på andre lokaliteter også. Vi har lyse og venlige undervisningslokaler og grupperum til at lave øvelser i, så dagen bliver afvekslende og lærerig gennem flere forskellige metoder. Vi har tilfredse kursister og sætter en ære i at såvel fagligt indhold som kommunikation, forplejning og faciliteter lever op til vores kursisters forventninger.

Vil du vide mere, så læs om vores workshops eller om vores 1-årige uddannelser her på siden eller ring til os på 61 42 47 19. Du kan også udfylde formularen herunder med dit spørgsmål, så vil vi kontakte dig hurtigst muligt.

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

  PSYNAPS SLAGELSE KOGNITIVE PSYKOLOGKLINIK SØGER EN PENSIONIST ELLER STUDERENDE TIL KURSUSFORPLEJNING - DEL GERNE

  Psynaps søger en pensionist eller anden medarbejder til at hjælpe med kursusforplejning og forefaldende arbejde.

  Opgaverne består primært af forplejning, men kan også være lettere rengøring som aftørring af køleskab, afkalkning af kaffemaskine osv. Der kan også være ærinder eller andet forefaldende arbejde. Der er mulighed for også at få nogle månedlige rengøringstimer efter aftale, men dette er ikke et krav.

  Vi leder efter en person som er mødestabil og fleksibel. Du skal kunne lide at gøre lidt ekstra ud af forplejningen til vores kursister, have let til smil og humor og kunne lide at arbejde selvstændigt. Det er en fordel, hvis du har kørekort, men ikke et must.
  Lønnen er 130 kr/time.
  Du kan læse mere om Psynaps på www.psynaps.dk

  ::::::::::::::::::::::::::::ANSØGNING OG SAMTALER::::::::::::::::::::::::
  Send din ansøgning til info@psynaps.dk senest 7/8 kl. 12.
  Samtaler afholdes løbende, men senest uge 34. Skal du til samtale vil du få besked senest d. 16/8.
  OBS: Oplys gerne, om du har kørekort.

  ::::::::::::::::::::::::::::ARBEJDSDAGE::::::::::::::::::::::::::::::::::
  De dage hvor vi har kurser i efteråret 2024 ligger allerede fast og du vil kunne få besked om disse ved ansættelsen. Antallet af kursusdage kan variere fra måned til måned, men som regel vil der være mellem 3-6 kursusdage pr måned. Ønsket opstart er fra slut august eller start september.

  Der er tale om et antal halve dage pr måned, hvor man på kursusdage arbejder i tidsrummet 8 til 13.00 dog max 3,75 timer pr gang med mindre andet aftales.

  Udover arbejdet bliver du en del af et team, der kan lide at arbejde sammen og have det sjovt sammen. Som timelønnet tilknyttet er du velkommen til at deltage i vores 2 årlige personaledage og øvrige relevante sociale arrangementer.
  ... Se mereSe mindre

  PSYNAPS SLAGELSE KOGNITIVE PSYKOLOGKLINIK SØGER EN PENSIONIST ELLER STUDERENDE TIL KURSUSFORPLEJNING - DEL GERNE

Psynaps søger en pensionist eller anden medarbejder til at hjælpe med kursusforplejning og forefaldende arbejde. 

Opgaverne består primært af forplejning, men kan også være lettere rengøring som aftørring af køleskab, afkalkning af kaffemaskine osv. Der kan også være ærinder eller andet forefaldende arbejde. Der er mulighed for også at få nogle månedlige rengøringstimer efter aftale, men dette er ikke et krav.

Vi leder efter en person som er mødestabil og fleksibel. Du skal kunne lide at gøre lidt ekstra ud af forplejningen til vores kursister, have let til smil og humor og kunne lide at arbejde selvstændigt. Det er en fordel, hvis du har kørekort, men ikke et must.
Lønnen er 130 kr/time.
Du kan læse mere om Psynaps på www.psynaps.dk

::::::::::::::::::::::::::::ANSØGNING OG SAMTALER::::::::::::::::::::::::
Send din ansøgning til info@psynaps.dk senest 7/8 kl. 12. 
Samtaler afholdes løbende, men senest uge 34. Skal du til samtale vil du få besked senest d. 16/8. 
OBS: Oplys gerne, om du har kørekort.

::::::::::::::::::::::::::::ARBEJDSDAGE::::::::::::::::::::::::::::::::::
De dage hvor vi har kurser i efteråret 2024 ligger allerede fast og du vil kunne få besked om disse ved ansættelsen. Antallet af kursusdage kan variere fra måned til måned, men som regel vil der være mellem 3-6 kursusdage pr måned. Ønsket opstart er fra slut august eller start september.

Der er tale om et antal halve dage pr måned, hvor man på kursusdage arbejder i tidsrummet 8 til 13.00 dog max 3,75 timer pr gang med mindre andet aftales.

Udover arbejdet bliver du en del af et team, der kan lide at arbejde sammen og have det sjovt sammen. Som timelønnet tilknyttet er du velkommen til at deltage i vores 2 årlige personaledage og øvrige relevante sociale arrangementer.
  Load more