Priser og vilkår

Se vores priser her. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du søger en ydelse, som du ikke finder i oversigten

YdelserPriser

Terapi 1. session (afklarende samtale)

500 kr.

Terapi 2. og efterfølgende sessions

900 kr.

Terapi 1. session (afklarende samtale) hos psykologistuderende 

200 kr.

Terapi 2. session og efterfølgende hos psykologistuderende

300 kr.

Parterapi 1. session (afklarende samtale)

700 kr.

Parterapi 2. og efterfølgende sessions

1.100 kr.

Familieterapi 1. session (afklarende samtale)

900 kr.
Familieterapi 2. og efterfølgende sessions
1.300 kr.

Udeblivelse eller afbud samme dag 1. session/efterfølgende sessioner koster fuld takst

 

Gebyr for aftaler efter kl. 16.00

150 kr.

AFBUDSREGLER OG ØVRIGE FORHOLD OMKRING BEHANDLINGEN

Afbud til sessioner skal gives senest dagen før. Du kan give afbud direkte til din behandler helt frem til kl 24.00 på sms eller mail. Ved udeblivelse uden afbud eller afbud samme dag som sessionen skulle have været afholdt betales fuld pris.

Ved behandling af børn under 18 år skal begge forældre være indforstået med at der påbegyndes et behandlingsforløb, såfremt der er delt forældremyndighed. Når du kontakter os, vil du derfor blive bedt om at udfylde en samtykkeerklæring og indhente samtykke fra den anden forældremyndighedshaver.

Psykologen har tavshedspligt, journalføringspligt og oplysningspligt. Vi informerer dig om disse ved den første samtale.

Tilskudsmuligheder: Vi har ikke ydernummer. Har du en henvisning fra din egen læge, kan du derfor ikke få tilskud fra den offentlige sygesikring. Der er dog mulighed for at få tilskud fra sygesikring Danmark, hvis du er medlem. Tal med os om dette, når du kontakter os. Du kan også benytte din sundhedsforsikring hos os, såfremt din forsikring tillader dette. Sørg altid for at afklare med dit forsikringsselskab, om du selv kan vælge din psykolog, før du booker et forløb.

Betaling foregår umiddelbart efter sessionen med mobilepay. Mobilepay nummer i Slagelse er 159217 og i København er det 667925. Benytter du din sundhedsforsikring, betaler du selv for sessionen i første omgang, og er selv ansvarlig for at videresende information til dit forsikringsselskab mhp. godtgørelse.

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  VIL DU MED PÅ GRATIS MINIKURSUS OM KOGNITIV ADFÆRDSTERAPI D. 19/4 2023?Kurset henvender sig til dig, der arbejder med mennesker i det daglige som enten socialpædagog, pædagog, lærer, sygeplejerske, mentor, kontaktperson, sagsbehandler, rådgiver eller lignende og som er nysgerrig på den kognitive metode.På det gratis minikursus kan du møde vores undervisere, lære noget om hvad kognitiv metode er og også høre lidt om vores uddannelse. Emner på kurset er bl.a.:- Hvad er kognitiv adfærdsterapi og hvordan kan jeg bruge den som metode?- Hvordan kan man lave en analyse af en kritisk situation med en borger?- Hvordan kan vi forstå borgerne og deres funktion bedre?-Hvordan kan vi forstå de situationer, der trigger os selv i arbejdet?Deltagelse er gratis, og du er ikke forpligtet til at tilmelde dig uddannelse efterfølgende.Tag gerne del kollega, som du vil have med på gratis kursus 🙂Du kan tilmelde dig vores gratis minikursus her, deltagelse kræver tilmelding af hensyn til antallet af pladser.Læs mere og tilmeld dig her: psynaps.dk/offen.../1-arig-kognitiv-efteruddannelse/ ... Se mereSe mindre
  View on Facebook