Workshops

–Se oversigten over kommende workshops nederst på siden–

Vi afholder løbende workshops af 1 eller 2 dages varighed. Vores workshops henvender sig til pædagoger, familiekonsulenter, behandlere inden for sundhed og psykiatri, alkohol- og misbrugsbehandlere, sygeplejersker, socialrådgivere m.fl., som arbejder med mennesker inden for en samtale- eller miljøterapeutisk ramme. Vi ønsker at lave workshops med udgangspunkt i den kognitive metode, som kan give disse faggrupper ny inspiration, hjælp til svære områder eller nye redskaber til det daglige arbejde. Derfor tager emnerne for vores kurser og workshops altid udgangspunkt i de temaer, som vi oplever interesserer vores kunder. Vi kommer i kraft af vores arbejde med supervision ud på mange bosteder, institutioner, kommuner, rådgivningscentre og andre steder, hvor man arbejder med børn, unge og voksne, som på den ene eller anden måde har behov for en særlig indsats på det psykiske eller sociale område. Her hører vi i supervisionen ofte fra medarbejderne hvilke områder, der interesserer dem og vi sammensætter vores workshops ud fra denne interesse.

Vores undervisning er altid opbygget omrking både teori og øvelser, således at du får mest mulig praksis ud af vores workshops. Vores mål er, at du går hjem med nye redskaber og inspiration som du kan implementere og bruge direkte på de opgaver, som du står med i dit arbejde. Vores mål er også, at afhælpe den frustration du kan have over de sager, som du oplever at sidde fast med og erstatte den med arbejdsglæde ved det at lære nye metoder, som virker for dig!

Hvis du vil læse hvad andre har sagt om vores workshops og uddannelser, kan du se det her:

Anmeldelser af workshops og uddannelse

Workshops om diagnoser

Vi har således ofte workshops om specifikke diagnoser og problematikker som borderline, PTSD, skizofreni, ADHD, selvskade og angst, men vi laver også workshops om mere tværgående emner som fx samarbejde med pårørende, forebyggelse af stress hos medarbejdere, motivationsarbejde og mange andre emner, som vi oplever optager medarbejdere og ledelse på de institutioner, hvor vi kommer. 

Der gives forskellige rabatter bl.a. early bird tilbud ved tilmelding til en eller flere workshops, såfremt tilmeldinger sker min. 3 måneder før workshoppens start. Du får også rabat, hvis du tilmelder flere medarbejdere samtidig, så jo flere og jo tidligere I tilmelder jer, jo billigere bliver prisen pr medarbejder. 

Pædagogiske dage og temaadage

Når et bosted eller en instituation skal holde en temadag eller en pædagogisk dag, hvor der skal hentes ny inspiration eller hjælp til at arbejde med specifikke områder, bistår vi gerne med kursusindhold til hele eller halve dage. Flere organisationer vælger at afholde vores 1dags workshops internt hos dem selv, og her er det selvfølgelig muligt at tilpasse en workshop, så den passer til den enkelte institution. Kontakt os på info@psynaps.dk for et tilbud på en temadag til jeres institution.

Se vores kommende workshops for fagpersoner herunder:

01 juni 2023

Workshop – dialektisk adfærdsterapi

9:00 – 15:00
Psynaps Slagelse, Skovsøgade 3
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
1.800DKK
07 september 2023

Workshop om angst

9:00 – 15:00
Psynaps Slagelse, Skovsøgade 3
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
1800DKK
14 september 2023

Workshop – at arbejde med borderline

9:00 – 15:00
Psynaps Slagelse, Skovsøgade 3
Slagelse, 4200 Danmark
+ Google Maps
1.800DKK

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  VIL DU MED PÅ GRATIS MINIKURSUS OM KOGNITIV ADFÆRDSTERAPI D. 19/4 2023?Kurset henvender sig til dig, der arbejder med mennesker i det daglige som enten socialpædagog, pædagog, lærer, sygeplejerske, mentor, kontaktperson, sagsbehandler, rådgiver eller lignende og som er nysgerrig på den kognitive metode.På det gratis minikursus kan du møde vores undervisere, lære noget om hvad kognitiv metode er og også høre lidt om vores uddannelse. Emner på kurset er bl.a.:- Hvad er kognitiv adfærdsterapi og hvordan kan jeg bruge den som metode?- Hvordan kan man lave en analyse af en kritisk situation med en borger?- Hvordan kan vi forstå borgerne og deres funktion bedre?-Hvordan kan vi forstå de situationer, der trigger os selv i arbejdet?Deltagelse er gratis, og du er ikke forpligtet til at tilmelde dig uddannelse efterfølgende.Tag gerne del kollega, som du vil have med på gratis kursus 🙂Du kan tilmelde dig vores gratis minikursus her, deltagelse kræver tilmelding af hensyn til antallet af pladser.Læs mere og tilmeld dig her: psynaps.dk/offen.../1-arig-kognitiv-efteruddannelse/ ... Se mereSe mindre
  View on Facebook