Psykolog i Slagelse

Søger du en psykolog i Slagelse, er Psynaps det rette sted for dig. Vi er en kognitiv psykologklinik, som tilbyder terapi til voksne, unge, børn, par og familier. Vi befinder os på Skovsøgade 3A, 1. sal, tæt på Slagelse centrum og i gåafstand fra offentlig transport. Det er også altid en mulighed at få konsultationer via video eller telefon.

Psykologer med forskellige specialer og kort ventetid

Vores psykologer i Slagelse er alle uddannede i den kognitive metode. Samtidig har vores psykologer forskellig alder, køn og særlige kompetencer, så derfor kan vi næsten altid tilbyde en psykolog i Slagelse, som matcher dine ønsker og behov. 

Når du ringer eller skriver til klinikken første gang, vil vores sekretær hjælpe med at finde den psykolog, der passer bedst til dine ønsker og behov. Hun vil også tale lidt med dig om det, du søger hjælp til, for at afklare, om det ligger inden for vores kompetenceområde. Oftest vil du kunne få en tid hos en psykolog i Slagelse inden for 1-2 uger. 

Du kan læse mere om vores forskellige behandlere her.

Søger du en psykolog i Slagelse til en voksen, kan du læse mere her.

Hvis du er forælder og leder efter en psykolog i Slagelse til et barn eller en ung, så kan du læse mere om terapi til børn her.

Hvis I som familie har brug for terapi sammen, så kan du finde en psykolog i Slagelse, der tilbyder dette og læse mere her.

 Ønsker du og din partner en psykolog i Slagelse til parterapi, så kan du læse mere om vores parterapi her.

Kognitiv behandling af mange problemstillinger

Vores psykologer i Slagelse og København har stor erfaring med diagnoser og problematikker som:

 • Depression (læs mere om depression her)
 • Angst (læs mere om angst her). Herunder OCD, PTSD, socialangst, fobier og andre angstlidelser.
 • Stress
 • Misbrug
 • Personlighedsforstyrrelser.
 • Sorg og krise
 • Selvværdsproblematikker
 • Vrede
 • Jalousi
 • Vægttab og problematikker relateret til spisning
 • Problematikker i parforholdet (læs mere om parterapi her)
 • Familierelaterede problematikker (læs mere om familieterapi her

Hvis du er i tvivl om, om vi har en psykolog i Slagelse, som kan hjælpe dig med netop dit problem, er du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan afklare, om vi kan hjælpe med din problematik.

Vi anvender kognitiv adfærdsterapi, når vi arbejder med problemstillingerne. Kognitiv terapi er en terapiform, som er afprøvet og fundet effektiv i mange videnskabelige studier. I vores samtaler betyder det bl.a., at vi sammen med dig sætter mål for, hvor du gerne vil hen med din terapi, og at du får konkrete redskaber og værktøjer, som du kan bruge. Vi benytter modeller og metoder, som er udviklet i forhold til netop dit problem. Samtidig skræddersyer vi terapien, så den passer til lige præcis din situation.

Den kognitive metode anbefales af Sundhedsstyrelsen til behandlingen af bl.a. depression (se sundhedsstyrelsens anbefalinger her) og angst (se sundhedsstyrelsens anbefalinger her). Du kan læse mere om kognitiv terapi her.

Hvorfor vælge at gå til psykolog i Slagelse?

Når man står med et problem, kan det være uoverskueligt at søge hjælp. Det meste af ens energi går måske til at klare hverdagen, og man kan ikke altid se, hvordan der skal blive tid til at tale med en psykolog. Det kan også være, at man er vant til at klare problemerne selv, eller at man tænker, at det ikke nytter at tale med nogen.

Vores erfaring er, at langt de fleste, som søger hjælp hos os, bliver rigtig glade for deres beslutning. Samtaler med en psykolog er anderledes end almindelige fortrolige samtaler, og derfor kan det nytte på en anden måde end at tale med andre. Selvom det er hjælpsomt og godt at tale med familie og venner, så kan samtalen med en professionel psykolog også være nødvendig. I samtalen med psykologen handler det kun om dig og det, du ønsker hjælp til. Psykologen er desuden uddannet indenfor psykiske problemstillinger, og har derfor andre redskaber end ens venner og familie. 

At tale med en psykolog kan give lettelse, forståelse for sig selv, og det kan give redskaber til at skabe ændringer i hverdagen og livet. Det er forskelligt, hvad man søger, og vores psykologer vil kunne spore sig ind på, hvad netop du ønsker dig ud af dit terapiforløb. 

Vælger du en psykolog i Slagelse frem for fx København, møder du desuden psykologer, som er tæt på dit eget nærområde. Det kan give tryghed og en ekstra forståelse for din hverdag, ligesom det ikke tager ekstra tid at nå hen til psykologen, når I skal ses.

Hvorfor vælge en psykolog frem for andre behandlere?

Når man står med et psykisk problem, findes der mange forskellige typer af hjælp og behandling. En psykolog adskiller sig fra fx psykoterapeuter og coaches ved at have en lang universitetsuddannelse bag sig. Dette betyder, at psykologen er uddannet i at forholde sig kritisk, og psykologens viden stammer fra forskning, evidens og videnskab. Psykologen har desuden en bred og dybdegående viden om psyken, da de er grundigt uddannet i udredning og de mange psykiske diagnoser og problematikker. En psykolog har således bedre forudsætninger for at gennemskue det, hvis fx depression, stress eller angst skyldes et helt andet problem som fx ADHD, autisme eller lavt selvværd.

Psykologens titel er beskyttet, da der netop ligger en konkret uddannelse bag den viden og erfaring, som psykologen har. Til forskel er der ingen titelbeskyttelse på flere andre typer behandlere, og det betyder i princippet at alle har lov til at kalde sig coach, psykoterapeut eller mentor. Der findes dygtige behandlere indenfor flere brancher, men hvis du vælger en uddannet psykolog, har du altså en garanti for den uddannelsesmæssige baggrund, som vedkommenet har. 

Alle vores psykologer i Slagelse og København har opnået deres uddannelse gennem danske universiteter og er således klædt fagligt på til at hjælpe med de udfordringer, som vores kunder kommer med.

Selvom vi altid gerne vil hjælpe, så kan det ske, at din problemstilling kræver en anden faglig indsats eller en specialist på et bestemt område. Vi sætter en stor ære i, at vores psykologer ikke blot hjælper så bredt som muligt, men også er dygtige til at henvise dig videre, hvis din problemstilling kræver en anden indsats, end den vi kan tilbyde. Allerede i samtale med vores sekretær vil du blive guidet i dette spørgsmål, og den første samtale hos psykologen er altid afklarende, således at du kan vurdere, om du har kemi med psykologen, og så psykologen kan vurdere, om din problematik falder under vores kompetenceområder, eller om du skal have anden eller yderligere hjælp. Vores psykologer i Slagelse vil således guide dig videre, hvis de vurderer, at du er bedre hjulpet på anden vis. 

Forfatter – Puk Bihlet

Cand. psych. Puk Bihlet er uddannet psykolog fra Aarhus Universitet og varetager terapi med børn og unge i alderen 12-17 år samt voksne.

Puk Bihlet startede som Psykolog hos Psynaps i 2015. Puk tilbyder kognitiv adfærdsterapi i København i Psynaps lokaler på Amagertorv.

Du kan læse mere om Puk her.

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
  Load more