Parterapi

Mange oplever i perioder, at parforholdet ikke fungerer, som man kunne ønske sig. Er man selv kørt fast og har svært ved at løse det sammen, så kan det være en mulighed at konsultere en psykolog, som kan hjælpe med at afdække de processer, som fastholder problemerne. I parterapi deltager begge parter i samtalerne, og man har maksimalt en individuel samtale med psykologen forinden eller i løbet af forløbet, således at det primære arbejde gøres sammen. Vi bruger den kognitive adfærdsterapeutiske metode, hvilket betyder, at I får konkrete opgaver eller typer af adfærd, som I skal træne.

Nogen har allerede besluttet at afslutte forholdet, og har man svært ved selv at håndtere situationen mellem sig, børn og eventuelt nye partnere kan en psykolog også hjælpe med at konfliktmægle og/eller forbedre samarbejdet omkring fx børn og praktiske forhold.

Se priser på parterapi under ”priser

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  VIL DU MED PÅ GRATIS MINIKURSUS OM KOGNITIV ADFÆRDSTERAPI D. 19/4 2023?Kurset henvender sig til dig, der arbejder med mennesker i det daglige som enten socialpædagog, pædagog, lærer, sygeplejerske, mentor, kontaktperson, sagsbehandler, rådgiver eller lignende og som er nysgerrig på den kognitive metode.På det gratis minikursus kan du møde vores undervisere, lære noget om hvad kognitiv metode er og også høre lidt om vores uddannelse. Emner på kurset er bl.a.:- Hvad er kognitiv adfærdsterapi og hvordan kan jeg bruge den som metode?- Hvordan kan man lave en analyse af en kritisk situation med en borger?- Hvordan kan vi forstå borgerne og deres funktion bedre?-Hvordan kan vi forstå de situationer, der trigger os selv i arbejdet?Deltagelse er gratis, og du er ikke forpligtet til at tilmelde dig uddannelse efterfølgende.Tag gerne del kollega, som du vil have med på gratis kursus 🙂Du kan tilmelde dig vores gratis minikursus her, deltagelse kræver tilmelding af hensyn til antallet af pladser.Læs mere og tilmeld dig her: psynaps.dk/offen.../1-arig-kognitiv-efteruddannelse/ ... Se mereSe mindre
  View on Facebook