Parterapi

Mange oplever i perioder, at parforholdet ikke fungerer, som man kunne ønske sig. Er man selv kørt fast og har svært ved at løse det sammen, så kan det være en mulighed at konsultere en psykolog, som kan hjælpe med at afdække de processer, som fastholder problemerne. I parterapi deltager begge parter i samtalerne, og man har maksimalt en individuel samtale med psykologen forinden eller i løbet af forløbet, således at det primære arbejde gøres sammen. Vi bruger den kognitive adfærdsterapeutiske metode, hvilket betyder, at I får konkrete opgaver eller typer af adfærd, som I skal træne.

Nogen har allerede besluttet at afslutte forholdet, og har man svært ved selv at håndtere situationen mellem sig, børn og eventuelt nye partnere kan en psykolog også hjælpe med at konfliktmægle og/eller forbedre samarbejdet omkring fx børn og praktiske forhold.

Se priser på parterapi under ”priser

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  VIL DU MED PÅ VORES NÆSTE 1-ÅRIGE KOGNITIVE UDDANNELSE MED START 12/10? Få et tilbud på de sidste ledige pladser 🙂Kontakt os og få et tilbud på de sidste pladser, vi har tilbage i denne omgang. Pladserne sælges med mængderabat efter først til mølle princippet, inden vi lukker for tilmeldinger.Kontakt os på 22454719 eller info@psynaps.dkDel eller tag gerne din kollega, som kunne tænke sig at deltage 🙂 ... Se mereSe mindre
  View on Facebook