Kognitiv terapi hos psykologistuderende

Velkommen til Psynaps Slagelse, hvor vi tilbyder effektiv kognitiv terapi til børn, unge, voksne, par og familier. På denne side kan du læse om muligheden for at få kognitiv terapi hos en psykologistuderende, som er tilknyttet vores psykologklinik i Slagelse

 

Hvordan foregår terapi hos en psykologistuderende?

Når du ringer eller skriver til os første gang, vil vores sekretær hjælpe med at afklare, om de problematikker, som du har brug for behandling til, er nogen vores studerende er kvalificeret til at hjælpe med. En psykologistuderende er som regel på sit sidste eller næstsidste semester af uddannelsen, og er således næsten færdig som psykolog. Derfor har de på dette tidspunkt gennemført den væsentligste del af deres uddannelse, og kan varetage terapiforløb inden for en del områder som fx stress, depression, angst, selvværdsproblematikker mv. 

Den studerende er i praktik hos Psynaps i omtrent 5 måneder, og kan således nå at have længerevarende forløb med klienter, så forløb i de fleste tilfælde kan afsluttes hos den samme psykologistuderende. Under sit praktikforløb får den studerende hver uge mindst to timers vejledning og supervision, og har således altid mulighed for at få input fra færdiguddannede, autoriserede psykologer.

Når du modtager terapi hos en studerende, er prisen væsentligt reduceret i forhold til almindelige takster, og prisen for en session hos er således 200 kr. for den første afklarende samtale og 300 pr time for de efterfølgende samtaler.

Hos Psynaps arbejder vi ud fra den kognitive færdsterapeutiske metode, og dette gælder også for den psykologistuderende. Vores tilgang til behandlingen er at trække på de redskaber og modeller, som er udviklet og afprøvet til bestemte diagnoser og problemstillinger, men vi går i meget høj grad ind for at se på hvad det enkelte menneske faktisk har brug for, og derfor er din behandling altid specialiseret til dig uanset hvilken diagnose eller problemstilling du har.

Udover et højt fagligt niveau er vi også stolte af vores høje standarder for hvilket etisk niveau og service vi tilbyder vores klienter, og vores studerende instrueres naturligvis i at leve op til de samme standarder for etik, service og faglighed, som de øvrige behandlere. 

 Hvis du gerne vil læse mere om hvordan en psykologistuderendes uddannelse er sammensat og indeholder, så kan du læse om dette på universitetets hjemmeside her. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis du er i tvivl, om et behandlingsforløb hos en studerende er noget for dig.

 

Hvorfor vælge kognitiv behandling hos en psykologistuderende?

At gå i terapi hos en psykologistuderende kan være en udmærket løsning, hvis de problematikker du kommer med ikke er så omfattende, at du har brug for en decideret specialist eller meget erfaren psykolog. Der er naturligvis sammenhæng mellem pris og erfaring hos psykologen, men for mange mennesker, som kommer med mindre udfordringer, kan en psykologistuderende været et udmærket og økonomisk alternativ til en psykolog med længere erfaring. Du kan læse mere om vores priser her

Det kan naturligvis være svært selv at vide, om den problematik man har hører ind under noget, som en studerende kan hjælpe med, og derfor kan du i første omgang afklare dette hos vores sekretær, som sidder klar til at fortælle om de forskellige behandlingsmuligheder.

 

 

Agnes Arnbjerg Psykologistuderende hos Psynaps

 


Psynaps 17  

Fra februar 2021 er Agnes Arnbjerg i praktik hos Psynaps og tilbyder kognitiv adfærdsterapeutisk behandling som psykologistuderende. Agnes studerer psykologi på Københavns universitet og er færdig med sin uddannelse sommeren 2021. Hun har erfaring med samtaler og terapi fra sit frivillige arbejde i Hjernerystelsesforeningen, hvor hun har varetaget såvel samtaler som gruppeforløb. Du kan se Agnes Cv her.

Agnes behandler bl.a. unge fra 16 år og voksne indenfor områderne:

  • Let til moderat depression
  • Let til moderate angstlidelser (herunder OCD, socialangst, fobier mv.)
  • Stress
  • Selvværdsproblematikker 

 

Vores sekretariat i Slagelse varetager booking og kommunikation med vores kunder, og derfor kan du let komme i kontakt med os på et tidspunkt, hvor det passer dig. Du kan enten ringe på 61424719 eller skrive til os på info@psynaps.dk, men du kan også lægge en besked via formularen på siderne her og blive ringet op af os.

 
 

Bliv ringet op

Required
Required
Ja
Required
Ja
Required

(Læs vores privatlivspolitik)

Ja
Required
 

Nyhedsbrev

 

Jeg er mindst 16 år.
Jeg har læst og accepterer privatlivspolitikken.

(Læs vores privatlivspolitik)

Jeg forstår, at I vil bruge mine oplysninger til at sende mig Psynaps' nyhedsbrev.

Se vores kalender her


<< Marts 2021 >>
Ma Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Private

Voksne

Børn og unge

Gratis temaaftener

 

Erhverv

Lederuddannelse

Stresscoaching

Kurser og workshops

 

Offentlige

For jobcentre

Sagssupervision

Workshops

 

Psynaps Slagelse


Skovsøgade 3A 1.
4200 Slagelse
Tlf.: 61 42 47 19
CVR: 39638495
 

Psynaps København 

 

Amagertorv 14B 

1160 København

Tlf.: 61 42 47 19
CVR: 39638495

 

Privatlivspolitik for Psynaps.dk