Cand. Psych. Loa Sofie Wamsler

Loa Sofie Wamsler har arbejdet hos Psynaps siden oktober 2019

Loa er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og fra London Metropolitan University. Hun har individuelle kognitive terapiforløb med børn, unge og voksne fra 12 år og op efter. Loa tilbyder desuden parterapi. Loa varetager desuden undervisning og supervision af andre faggrupper.

Terapi kan foregå på dansk eller engelsk.

Booking af sessioner hos Loa Sofie Wamsler kan ske via vores hovednummer 61 42 47 19 eller info@psynaps.dk

Afbud til sessioner, ændring af tider og anden øvrig kontakt direkte til Loa kan ske på tlf. 30 72 47 19 eller mail lsw@psynaps.dk

Se Loa Wamslers CV her

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

  OBS. VORES KUNDE VIDERESÆLGER EN PLADS PÅ VORES 1-ÅRIGE KOGNITIVE UDDANNELSE

  Holbæk misbrugscenter har tilmeldt en deltager til vores 1-årige uddannelse, men da de ikke får mulighed for at anvende pladsen alligevel, tilbyder de nu at sælge den til en anden deltager for kun 10.000 kr., da der er opstart allerede 27/5.

  Er du interesseret i at købe pladsen af dem til denne spotpris kan du kontakte dem på hovednummer 72364090 eller Rusmiddelcentret@holb.dk.
  man kan optages på uddannelsen, hvis man arbejder som socialpædagog, lærer, mentor, socialrådgiver, sygeplejerske, eller andre steder, hvor man arbejder med menneskers trivsel eller udvikling. Er du i tvivl om du kan optages eller har spørgsmål til uddannelsen i øvrigt er du velkommen til at kontakte psynaps på info@psynaps.dk
  ... Se mereSe mindre

  Load more