Bøger og materialer

Om bogen

Denne bog henvender sig til alle, som gerne vil lære at bruge den kognitive adfærdsterapis metoder i deres arbejde. Den kan benyttes af pædagoger, lærere, socialrådgivere, mentorer, behandlere og i det hele taget alle, som i hverdagen arbejder med udvikling og trivsel hos mennesker med særlige behov eller diagnoser.

Bogen er en grundbog, der fører læseren igennem den kognitive adfærdsterapis grundlæggende modeller ved hjælp af praktiske, genkendelige eksempler fra den hverdag, som mange indenfor omsorgs- og pædagogiske fag kender.

Den første del af bogen giver en grundig introduktion til den basale teori og metodens grundmodeller, samt en indføring i motivationsarbejde og de faldgruber, der kan være i dette, når man arbejder med mennesker.

Den anden del af bogen gennemgår specifikke diagnoser og problematikker som fx angst, misbrugsproblematikker, selvværdsproblematikker, selvskade mv. Gennem disse kapitler får læseren udover den grundlæggende viden om den enkelte diagnose også tilføjet nye kognitive redskaber, som efterhånden danner en værktøjskasse for læseren. Redskaberne sættes også i relation til andre problematikker end de diagnoser som gennemgås, så læseren efterfølgende kan bruge redskaberne fleksibelt.

For hvert kapitel er der et afsnit med forslag til øvelser, som læseren kan lave for at tilegne sig de praktiske færdigheder i at bruge redskaberne. Desuden er der et afsnit om ”troubleshooting” for de enkelte redskaber, så læseren hjælpes gennem nogle af de hyppigste vanskeligheder i læringsfasen.

Bogen er skrevet med et ønske om at tilbyde tilgængelige, praksisnære værktøjer gennem hverdagseksempler med et strejf af humor fra den arbejdsvirkelighed, som mange fagpersoner indenfor arbejdet med mennesker vil kunne genkende.

Bogen er skrevet af Cand. Psych. Aut. og specialist i klinisk psykologi Maria Hancock, som siden 2010 har superviseret og undervist medarbejdere indenfor omsorgsfag og det pædagogiske felt. Hun har således omfattende erfaring med implementeringen af metoden i den hverdag, som medarbejdere på disse områder står i.

Bogens indhold lægger sig op ad den kognitive grunduddannelse i kognitiv adfærdsterapi, som udbydes hos Psynaps. Hvis du vil læse mere om vores uddannelser indenfor metoden kan du læse mere her.

Pris pr. eksemplar kr. xx

Forsendelse koster kr. xx

Når du har udfyldt bestillingsformularen, modtager du snarest en faktura pr. Email. Du kan så vælge én af tre muligheder:

 • Jeg ønsker faktura til bankoverførsel og at bogen herefter sendes
 • Jeg ønsker faktura til bankoverførsel og henter herefter bogen i klinikken
 • Jeg ønsker at afhente bogen og betaler med MobilePay ved afhentning

Bestil bogen her

Navn
Navn
Navn
Adresse
Adresse
Email
Navn
Navn
Navn
RadioBox TitleMessage
Checkbox Title

Din bestilling er nu sendt og du vil snarest høre fra os og modtage en faktura.
Hov, noget gik galt. Prøv venligst igen, eller ring til os på tlf. 61 42 47 19

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner