Kognitiv terapi København

Velkommen til Psynaps København, hvor vi tilbyder effektiv kognitiv terapi i hjertet af København. Vores lokaler befinder sig i kontorbygningen Hearthouse centralt i København på Amager Torv. Beliggenheden er tæt på både Nørreport og Gammel Strand metrostation, så du kan let komme til og fra dine aftaler hos os. Skulle du ønske at tage samtalerne via video, er dette naturligvis også en mulighed. Vi anvender systemet Kara Connect, som er godkendt til at leve op til de europæiske regler om persondata.

 

Kognitiv psykolog Puk Bihlet

 

Psynaps 17  

Vores dygtige psykolog Puk Bihlet, som varetager terapien i København, har været tilknyttet Psynaps siden 2015 og har bred erfaring med behandling af bl.a. depression, stress, selvværdsproblematikker og andre problemstillinger. Et primært behandlingsområde er desuden angst, hvor vi både tilbyder behandling for panikangst, socialangst, generaliseret angst OCD og PTSD.

 

Vi tilbyder terapi til børn, unge og voksne, og der er altid fokus på at vurdere hvad den enkelte har brug for i forløbet.Puk har en rolig og omsorgsfuld tilgang til sine klienter, så selvom metoden har fokus på redskaber og effektiv forandring af problemstillinger, er stemningen i samtalen altid præget af en omsorgsfuld og anerkendende ro, som giver balance i dit behandlingsforløb. Er du forælder til et barn eller ung, som skal i terapi, så vil du blive inddraget i forløbet på den måde der er passende svarende til barnet eller den unges alder og behov.

Du kan læse mere om Puk og hendes behandlingsområder på siden om os HER

 

Hvorfor vælge kognitiv behandling hos Psynaps i København?

Alle vores klienter er forskellige og det er alle psykologer også! Når du skal vælge en psykolog, er der en lang række ting, som spiller ind på, om det bliver et godt forløb. Det er vigtigt at du får den bedst mulige hjælp, når du er på et svært tidspunkt i din tilværelse. Derfor er vigtigt, at du vælger en psykolog som arbejder efter en metode, som passer til dig, og hvor du har god kemi med psykologen. Vi synes alle mennesker skal have den bedst mulige behandling, som passer til dem, og derfor synes vi faktisk, at det vigtigste er, at du vælger den rigtige psykolog uanset om det er en psykolog hos Psynaps eller et andet sted. Alligevel vil vi gerne fortælle lidt om hvilke fordele du har ved at vælge os, når du skal finde en psykolog i København. Det kan du læse mere omherunder:

 

Vores værdier og service

Vi møder altid vores klienter og kunder med medmenneskelig varme og interesse, samtidig med at vi bruger videnskabeligt funderede og effektive metoder. Vi har høje standarder for service og etiske retningslinjer, og derfor kan du altid være sikker på, at kvaliteten af vores service og det arbejde, som vi udfører er i top. Vi sørger løbende for at efteruddanne os og modtage supervision, så vi altid kan vælge de bedste metoder og redskaber til vores klienter indenfor de kognitive behandlingsformer.

Vores sekretariat i Slagelse varetager også booking og kommunikation med vores kunder i København, og derfor kan du let komme i kontakt med os på et tidspunkt, hvor det passer dig. Du kan enten ringe på 61424719 eller skrive til os på info@psynaps.dk, men du kan også lægge en besked via formularen på siderne her og blive ringet op af os.

 

 

Vores metode

Kognitiv terapi er en effektiv behandlingsform, som bl.a. anbefales af sundhedsstyrelsen til en lang række lidelser herunder angstlidelser og depression. Hvis du vil læse om sundhedsstyrelsens anbefalinger for behandling kan du finde styrelsens kliniske retningslinjer HER

Kognitiv adfærdsterapi har fokus på at identificere de områder, som er problematiske for din trivsel og arbejde målrettet hen imod forandringer i dine tanker og din adfærd, som kan føre til en bedring i din trivsel. Der er fokus på at arbejde struktureret, med konkrete redskaber, som du øver både i terapien og derhjemme mellem sessionerne. Dine hjemmeopgaver er altid skræddersyet til din konkrete situation, og tager højde for din hverdag og dine behov. Hvis du gerne vil læse mere om hvordan et kognitivt behandlingsforløb ser ud, så kan du altid ringe til os og spørge eller læse mere HER

 

 

Kognitiv terapi i København med kort ventetid

Vi er en privat praksis uden overenskomst med sygesikringen, og det betyder bl.a., at vores ventelister er korte, så du kan komme i behandling, når du er klar til det og har brug for hjælp. Hvis du som forælder har et barn eller en ung, som skal i behandling, kan det være ret afgørende at kunne igangsætte behandlingen når barnet eller den unge viser interesse og motivation for dette frem for at skulle vente i mange uger eller måneder på den første samtale.

Den korte ventetid kan også betyde, at du får arbejdet med din problematik tidligere og dermed måske undgår nogle af de komplikationer, som der kan være ved at gå med en problematik i længere tid. Tidlig behandling og forebyggelse kan gøre en stor forskel i dit forløb, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde terapi med kort ventetid i København. Oftest kan du få en tid med få dages ventetid og du vil som regel aldrig skulle vente mere end 1-2 uger i vores afdeling i København.

 

 

Kognitiv terapi i København til en konkurrencedygtig pris

Prisen på terapi varierer alt efter hvor i landet man er og hvor lang efteruddannelse ens psykolog har. Hos Psynaps synes vi at alle vores kunder skal behandles ens, og derfor følger priserne på terapi i København det prisniveau, som vi har haft siden vi først åbnede i Slagelse i 2011. Det betyder at du kan få terapi i København til en konkurrencedygtig pris hos os.

Udover vores konkurrencedygtige priser på selve forløbet tilbyder vi også en nedsat pris på den første samtale. Det skyldes, at vi lægger vægt på at den indledende samtale er en forventningsafstemning, hvor du kan vurdere, om du har lyst til at gå videre med et behandlingsforløb hos den psykolog, som du har valgt. Derfor synes vi, at det er fair, hvis du får mulighed for at tage den vurdering til en lavere takst end de efterfølgende samtaler.

Prisen for første samtale er 500 kr. og efterfølgende samtaler koster 900 kr. Sessionerne varer mellem 50 og 60 minutter. Du kan læse mere om vores priser HER

Du er altid velkommen til at kontakte os på 61624719 eller info@psynaps.dk hvis du gerne vil booke en tid eller har spørgsmål angående din situation eller forløb hos os.

 

 

Historien bag Psynaps København

Psynaps Aps som også har virksomhedsnavnet Slagelse kognitive psykologklinik, er en psykologpraksis som har ligget i Slagelse siden 2011. Her yder vi kognitiv adfærdsterapi til klienter, ligesom vi tilbyder supervision og undervisning til fagfolk som til hverdag arbejder med mennesker. Puk Bihlet startede hos Psynaps Slagelse i 2015, hvor hendes opgaver primært fra terapi, psykologiske undersøgelser og undervisning.

I 2020 startede Psynaps ApS så afdelingen Psynaps København, og vi har nu mulighed for at tilbyde behandling i København også. Det er Puk Bihlet der står for behandlingen i København, men du kan altid få kontakt til os på vores sekretariat i Slagelse, hvis du gerne vil booke en tid til psykologisk behandling i København, har spørgsmål til vores ydelser eller priser eller de ydelser, som vi har i Psynaps Slagelse.

 

 

Praktiske forhold omkring terapien

Terapien foregår i Hearthouse Amagertorv 14B, 1160 København. Du kan læse om vores priser og afbudsregler HER

Og du kan finde Puk Bihlets kontaktinformationer, hvis du skal ændre eller aflyse en tid HER 

Betaling foregår umiddelbart efter terapien via mobilepay nummer 667925

Book en tid hos os på 61424719

 

 

Bliv ringet op

Required
Required
Ja
Required
Ja
Required

(Læs vores privatlivspolitik)

Ja
Required
 

Nyhedsbrev

 

Jeg er mindst 16 år.
Jeg har læst og accepterer privatlivspolitikken.

(Læs vores privatlivspolitik)

Jeg forstår, at I vil bruge mine oplysninger til at sende mig Psynaps' nyhedsbrev.

Se vores kalender her


<< Oktober 2021 >>
Ma Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Private

Voksne

Børn og unge

Gratis temaaftener

 

Erhverv

Lederuddannelse

Stresscoaching

Kurser og workshops

 

Offentlige

For jobcentre

Sagssupervision

Workshops

 

Psynaps Slagelse


Skovsøgade 3A 1.
4200 Slagelse
Tlf.: 61 42 47 19
CVR: 39638495
 

Psynaps København 

 

Amagertorv 14B 

1160 København

Tlf.: 61 42 47 19
CVR: 39638495

 

Privatlivspolitik for Psynaps.dk