Supervisionsgruppe for psykologer med fokus på personligt udviklingsarbejde

TILBAGE TIL RØDDERNE

“Tredje Bølge Kognitiv Terapi” er skyllet ud over det psykologiske felt de seneste år, og det har givet os nye forståelses- og begrebsverdener samt effektive interventionsformer inden for Metakognitiv terapi, Compassion Focused Therapy, Acceptance and Commitment therapy, Mindfulness based Cognitive Therapy og mange mange flere.

… men hvornår har du sidst genbesøgt rødderne? Og dig selv?

Den kognitive terapis grundlægger Aaron T. Beck er kendt for at sige:

 If you wanna reach gold standards
 – use cognitive therapy procedures with yourself

Det er præcis dét, vi skal gøre i denne personlige udviklingsgruppe for psykologer på vej mod specialistgodkendelse samt andre, som ønsker at udvikle deres praksis og selvforståelse.

På 5 dages supervision á 6 timer kigger vi på os selv fra nogle af de mest grundlæggende kognitive positioner:

Vi registrerer tanker og tankefejl – også dem vi laver, når vi sidder med klienter
Vi kigger på vores egne leveregler og kerneoverbevisninger
Vi udfordrer vores “old system” med adfærdseksperimenter og til formning af et “new system”
Vi ser på egenomsorg, ro og balance i et klassisk perspektiv.
Vi designer individuelle hjemmeopgaver, som du arbejder med mellem møderne, for at opnå de mål, som du sætter dig selv som terapeut

Vi skal genbesøge Beck, Freeman og Padesky, og vi tillader os også at tage et skridt endnu længere tilbage og drage Asch, Milgram og Darley ind i terapilokalet – og vores egen væren i verden!

Forløbet giver plads til høj faglighed og tid til fordybelse i dit personlige udviklingsarbejde. Det bliver en tur ned ad mindernes allé, ind i os selv som mennesker og psykologer, og ved fælles hjælp, samtale og sparring tilbage i terapilokalet som endnu dygtigere psykologer.

Underviser Henrik Tingleff
Psykolog, specialist i psykoterapi og klinisk psykologi.

Henrik er tillige uddannet fra Beck Institute for Cognitive Therapy and Research, og han var den første dansker, der blev optaget i Academy of Cognitive Therapy og han har fungeret som Chair of the training committee ved International Association for Cognitive Psychotherapy. Han er forfatter til flere klientbøger om kognitiv terapi: To bøger om Compassion fokuseret terapi  og den populærpsykologiske bestseller ”Når Flokdyret Fejler”om socialpsykologi i hverdagen.

Målgruppe

Forløbet henvender sig til psykologer, der enten er i gang med en efteruddannelse for psykologer, som mangler timer indenfor personligt udviklingsarbejde for at gennemføre specialistuddannelsen eller, som slet og ret ønsker at arbejde med sig selv set i forhold til de automatiske tanker, leveregler og skemaer, der udspiller sig hos os – også mens vi sidder med klienter eller supervisionsgrupper. 

Tværfaglige medarbejdere, som også arbejder med borgere og ønsker at udvikle deres personlige stil i dette arbejde, er også velkomne, men kan maks. udgøre 25% af gruppen af hensyn til godkendelse til specialistuddannelsen for psykologer. 

Psykologer og andre med kendskab til den kognitive metode vil genkende metoderne fra deres egen praksis, når vi bruger dem i gruppen. Psykologer uden kendskab til den kognitive metode er også velkomne i gruppen og vil lære metoderne gennem brugen i gruppen. 

Gruppen indeholder maks. 8 deltagere.

Praktisk

Gruppens møder foregår hos Psynaps – Slagelse Kognitive Psykologklinik i Skovsøgade 3a 1. sal, 4200 Slagelse. Alle datoer er kl. 9.00 til kl. 16.00 og udgør tilsammen 30 timers personligt udviklingsarbejde og 1 times frokostpause hver dag.

Dag 1: 24/3 2025 9.00-16.00
Dag 2: 25/3 2025 9.00-16.00
Dag 3: 7/4 2025 9.00-16.00
Dag 4: 23/5 2025 9.00-16.00
Dag 5: 29/8 2025 9.00-16.00

Derudover vil der være mulighed for at møde underviser og høre nærmere om forløbet på følgende online intro-mødedatoer: 

24/10 2024 kl. 17.00-17.30
7/1 2025 kl. 17.00-17.30

Pris: Prisen for deltagelse i de 6 dage, som i alt udgør 30 timers personligt udviklingsarbejde, er 16.500 kr. Prisen er inklusiv al forplejning.
Eventuelle slides eller materialer fremsendes til deltagerne forud for de enkelte gange.

Tilmelding foregår herunder tilmeldingen. Efter modtagelse af betalinger er din tilmelding bindende og din plads er reserveret.

24. oktober 2024

Intromøde for supervisionsgruppe personligt udviklingsarbejde 24.10.2024

17:00 – 17:30

Mød psykolog og underviser, Henrik tingleff og hør nærmere om forløbet “Supervisionsgruppe for psykologer med fokus på personligt udviklingsarbejde” Underviser Henrik Tingleff Psykolog, specialist i psykoterapi og klinisk psykologi. Henrik […]

Free
Læs mere
07. januar 2025

Intromøde for supervisionsgruppe personligt udviklingsarbejde 07.01.2025

17:00 – 17:30

Mød psykolog og underviser, Henrik tingleff og hør nærmere om forløbet “Supervisionsgruppe for psykologer med fokus på personligt udviklingsarbejde” Underviser Henrik Tingleff Psykolog, specialist i psykoterapi og klinisk psykologi. Henrik […]

Free
Læs mere
24. marts 2025

Supervisionsgruppe personligt udviklingsarbejde

9:00 – 16:00

TILBAGE TIL RØDDERNE “Tredje Bølge Kognitiv Terapi” er skyllet ud over det psykologiske felt de seneste år, og det har givet os nye forståelses- og begrebsverdener samt effektive interventionsformer inden […]

DKK16000
Læs mere

Bliv ringet op

    Nyhedsbreve

    Erhverv
    Private
    Offentlige/private institutioner

    Psynaps på Facebook

    Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
    Load more