Parterapi

Parterapi

Mange oplever i perioder, at parforholdet ikke fungerer, som man kunne ønske sig. Er man selv kørt fast og har svært ved at løse det sammen, så kan det være en mulighed at konsultere en psykolog, som kan hjælpe med at afdække de processer, som fastholder problemerne. I parterapi deltager begge parter i samtalerne, og man har maksimalt en individuel samtale med psykologen forinden eller i løbet af forløbet, således at det primære arbejde gøres sammen. Vi bruger den kognitive adfærdsterapeutiske metode, hvilket betyder, at I får konkrete opgaver eller typer af adfærd, som I skal træne.

Nogen har allerede besluttet at afslutte forholdet, og har man svært ved selv at håndtere situationen mellem sig, børn og eventuelt nye partnere kan en psykolog også hjælpe med at konfliktmægle og/eller forbedre samarbejdet omkring fx børn og praktiske forhold.

Se priser på parterapi under ”priser

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  SOMMERTILBUD PÅ VORES 1-ÅRIGE UDDANNELSE MED START 12. OKTOBER!Uddannelsen henvender sig til dig, der arbejder med mennesker enten som lærer, pædagog, mentor, sygeplejerske eller i andre roller, hvor du skal udvikle og øge borgernes trivsel.Normalprisen er 29.000 kr uddannelsen som indeholder 12 kursusdage og 30 metodetræningstimer. FREM TIL OG MED 22/8 KAN DU TILMELDE DIG TIL EN PRIS PÅ 25.000 KR PR DELTAGER. Hvis I er flere sammen, så skriv til os, så laver vi et samlet tilbud. Tag gerne den kollega, som du vil have med 🙂 Vores kursister siger bla: "Fantastisk forløb/uddannelse. Ekstremt kompetent og potent materiale og undervisning, søde og dygtige undervisere."Michael Jensen, socialpædagog, Malthesminde Bo & Udd.støtte"Kurset giver en øjenåbner for, hvordan du i dit daglige arbejde kan komme endnu dybere ned i beboeren. Er blevet opmærksom på, at metoderne mange gange er eksempler, du kan benytte til at uddybe dit eget mål med beboeren."Kristina N. T. Hansen, pædagog, Netværket Smedegade"Super god og spændende undervisning. Metoden har hele vejen igennem været tilpasset mit arbejdsliv. Undervisningen har givet mig viden og redskaber til at implementere metoden i praksis. KAT er blevet en naturlig del af mit faglige fundament. Gode undervisere, spændende læring og god stemning på holdet "Christina W. Hansen, socialpædagog, Specialenheden Forchhammersvej"Super givende til mit faglige niveau. Føler mig mere klar og kompetent til at støtte mine beboere i deres udvikling."Jeppe Herskind, socialpædagog, Netværket Smedegade"Jeg startede ud med at være forbeholden, da jeg helst ikke arbejder ud fra modeller osv., men har nu fundet min egen vej i det. Uddannelsen giver mulighed for at lade en finde nye måder at bruge metoderne. Dette giver en dejlig fleksibilitet i arbejdet med de borgere, som jeg skal arbejde og samarbejde med."Kirstine, pædagog, Specialinst. AkaciehusetLæs mere om uddannelsen på vores hjemmeside og tilmeld dig her:www.psynaps.dk/offentlige-private-institutioner/1-arig-kognitiv-efteruddannelse ... Se mereSe mindre
  View on Facebook