Kunderne siger
 • Klart, tydeligt og effektivt. Et redskab, som jeg kan gå direkte hjem og bruge. Falder godt i tråd med min uddannelse som pædagog samt efteruddannelse i kognitiv terapi.

  Jess Christiansen, pædagog i Holbæk, opgangsbofællesskaberne

 • Rigtig godt kursus, hvor jeg fik en masse gode redskaber med hjem. Super lækkert med sådan et lille hold.

  Birgit Jacobsen, Social mentor i Jobcentret

 • Maria Hancock er en meget kompetent underviser. Aldrig tøvende i forhold til metoder og absolut ikke kedelig.

  Anonym

 • Kurset giver et godt indblik i og forståelse af Borderline formidlet med overskud på en professionel og kompetent måde. Jeg fik nogen gode redskaber og henvisninger til metoder til at arbejder med Borderline. Super dejlige lokaler og søde mennesker.

  Helle Vest – ungerådgiver hos CFR

 • Fantastisk kursus hvor de fleste problematikker og udfordringer blev belyst og evalueret. Jeg går herfra med en fantastisk følelse.

  Morten Dausel – misbrugsbehandler

 • Godt kursus med fin indføring i den grundlæggende teori og med plads til mange af vores egne eksempler fra praksis. Jeg har fået gode, konkrete redskaber, som jeg kan bruge i min hverdag til at forstå og skabe forandringer hos de børn, jeg arbejder med.

  Marlene Bech – lærer på Vestermose Friskole

Workshops

--Se oversigten over kommende workshops nederst på siden--

Vi afholder løbende workshops af 1 eller 2 dages varighed. Vores workshops henvender sig til pædagoger, familiekonsulenter, behandlere inden for sundhed og psykiatri, alkohol- og misbrugsbehandlere, sygeplejersker, socialrådgivere m.fl., som arbejder med mennesker inden for en samtale- eller miljøterapeutisk ramme. Vi ønsker at lave workshops med udgangspunkt i den kognitive metode, som kan give disse faggrupper ny inspiration, hjælp til svære områder eller nye redskaber til det daglige arbejde. Derfor tager emnerne for vores kurser og workshops altid udgangspunkt i de temaer, som vi oplever interesserer vores kunder. Vi kommer i kraft af vores arbejde med supervision ud på mange bosteder, institutioner, kommuner, rådgivningscentre og andre steder, hvor man arbejder med børn, unge og voksne, som på den ene eller anden måde har behov for en særlig indsats på det psykiske eller sociale område. Her hører vi i supervisionen ofte fra medarbejderne hvilke områder, der interesserer dem og vi sammensætter vores workshops ud fra denne interesse.

Vores undervisning er altid opbygget omrking både teori og øvelser, således at du får mest mulig praksis ud af vores workshops. Vores mål er, at du går hjem med nye redskaber og inspiration som du kan implementere og bruge direkte på de opgaver, som du står med i dit arbejde. Vores mål er også, at afhælpe den frustration du kan have over de sager, som du oplever at sidde fast med og erstatte den med arbejdsglæde ved det at lære nye metoder, som virker for dig!

Hvis du vil læse hvad andre har sagt om vores workshops og uddannelser, kan du se det her:

 

Anmeldelser af workshops og uddannelse

 

 

Workshops om diagnoser

Vi har således ofte workshops om specifikke diagnoser og problematikker som borderline, PTSD, skizofreni, ADHD, selvskade og angst, men vi laver også workshops om mere tværgående emner som fx samarbejde med pårørende, forebyggelse af stress hos medarbejdere, motivationsarbejde og mange andre emner, som vi oplever optager medarbejdere og ledelse på de institutioner, hvor vi kommer. 

Der gives forskellige rabatter bl.a. early bird tilbud ved tilmelding til en eller flere workshops, såfremt tilmeldinger sker min. 3 måneder før workshoppens start. Du får også rabat, hvis du tilmelder flere medarbejdere samtidig, så jo flere og jo tidligere I tilmelder jer, jo billigere bliver prisen pr medarbejder. 

 

Pædagogiske dage og temaadage

Når et bosted eller en instituation skal holde en temadag eller en pædagogisk dag, hvor der skal hentes ny inspiration eller hjælp til at arbejde med specifikke områder, bistår vi gerne med kursusindhold til hele eller halve dage. Flere organisationer vælger at afholde vores 1dags workshops internt hos dem selv, og her er det selvfølgelig muligt at tilpasse en workshop, så den passer til den enkelte institution. Kontakt os på info@psynaps.dk for et tilbud på en temadag til jeres institution.

 

10. november 2022

Workshop - Dialektisk adfærdsterapi - At arbejde med at regulere følelser og ændre uhensigtsmæssige strategier

Workshops og uddannelser offentlige og private institutioner

Vi udbyder nu en ny workshop om dialektisk adfærdsterapi – også kaldet DAT -, som er en terapiform indenfor de kognitive terapiformer, der oprindeligt er udviklet til at behandling af emotionel ustabil personlighedsstruktur, borderline type. Metoderne fra DAT kan dog også bruges til andre, som har svært ved at regulere følelser og i stedet anvender uhensigtsmæssige strategier som fx selvskade, misbrug eller lignende.

22. november 2022

Workshop - Workshop kønsidentitetsforhold

Workshops og uddannelser offentlige og private institutioner

Er du i tvivl om hvordan du skal håndtere det, når en borger fortæller dig, at han eller hun er usikker på sin kønsidentitet eller måske føler sig som noget andet end sit biologiske køn?

Du mangler måske viden om, hvordan du kan støtte eller rumme borgeren til at finde den rigtige vej frem. I så fald er denne workshop måske noget for dig.

12. december 2022

Workshop - At arbejde med borderline

Workshops og uddannelser offentlige og private institutioner

En workshop med fokus på det at arbejde med Borderline i samtaler eller miljøterapeutisk i pædagogiske rammer. 

Se vores kalender her


<< Juni 2022 >>
Ma Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Private

Voksne

Børn og unge

Gratis temaaftener

 

Erhverv

Lederuddannelse

Stresscoaching

Kurser og workshops

 

Offentlige

For jobcentre

Sagssupervision

Workshops

 

Psynaps Slagelse


Skovsøgade 3A 1.
4200 Slagelse
Tlf.: 61 42 47 19
CVR: 39638495
 

Psynaps København 

 

Amagertorv 14B 

1160 København

Tlf.: 61 42 47 19
CVR: 39638495

 

Privatlivspolitik for Psynaps.dk