Offentlige/private institutioner

Kunderne siger

At være på kursus hos Psynaps er udviklende og giver meget faglighed, som kan bruges i hverdagen på Vedelsbo. Supervisionstimerne er ligeledes meget givtige.

Hanne Hansen – pædagogmedhjælper hos Vedelsbo

Offentlige/private institutioner

Vi løser en lang række opgaver for både private og offentlige institutioner. Vores kunder er fx bosteder, rådgivningscentre, sundhedspersonale, kontaktnetværk, jobcentre og socialpsykiatriske tilbud af forskellig art. Vi hjælper vore kunder med både sagssupervision på de sager, som kræver lidt udefrakommende indput, men også med supervision i forhold til medarbejderdynamikker og personaleforhold. Herudover holder vi opkvalificerende kurser, workshops og uddannelser. I er altid velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker at vide mere om hvilke muligheder vi tilbyder.

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  SOMMERTILBUD PÅ VORES 1-ÅRIGE UDDANNELSE MED START 12. OKTOBER!Uddannelsen henvender sig til dig, der arbejder med mennesker enten som lærer, pædagog, mentor, sygeplejerske eller i andre roller, hvor du skal udvikle og øge borgernes trivsel.Normalprisen er 29.000 kr uddannelsen som indeholder 12 kursusdage og 30 metodetræningstimer. FREM TIL OG MED 22/8 KAN DU TILMELDE DIG TIL EN PRIS PÅ 25.000 KR PR DELTAGER. Hvis I er flere sammen, så skriv til os, så laver vi et samlet tilbud. Tag gerne den kollega, som du vil have med 🙂 Vores kursister siger bla: "Fantastisk forløb/uddannelse. Ekstremt kompetent og potent materiale og undervisning, søde og dygtige undervisere."Michael Jensen, socialpædagog, Malthesminde Bo & Udd.støtte"Kurset giver en øjenåbner for, hvordan du i dit daglige arbejde kan komme endnu dybere ned i beboeren. Er blevet opmærksom på, at metoderne mange gange er eksempler, du kan benytte til at uddybe dit eget mål med beboeren."Kristina N. T. Hansen, pædagog, Netværket Smedegade"Super god og spændende undervisning. Metoden har hele vejen igennem været tilpasset mit arbejdsliv. Undervisningen har givet mig viden og redskaber til at implementere metoden i praksis. KAT er blevet en naturlig del af mit faglige fundament. Gode undervisere, spændende læring og god stemning på holdet "Christina W. Hansen, socialpædagog, Specialenheden Forchhammersvej"Super givende til mit faglige niveau. Føler mig mere klar og kompetent til at støtte mine beboere i deres udvikling."Jeppe Herskind, socialpædagog, Netværket Smedegade"Jeg startede ud med at være forbeholden, da jeg helst ikke arbejder ud fra modeller osv., men har nu fundet min egen vej i det. Uddannelsen giver mulighed for at lade en finde nye måder at bruge metoderne. Dette giver en dejlig fleksibilitet i arbejdet med de borgere, som jeg skal arbejde og samarbejde med."Kirstine, pædagog, Specialinst. AkaciehusetLæs mere om uddannelsen på vores hjemmeside og tilmeld dig her:www.psynaps.dk/offentlige-private-institutioner/1-arig-kognitiv-efteruddannelse ... Se mereSe mindre
  View on Facebook