Kunderne siger
 • Rigtig godt kursus, der kommer omkring både teori og praksis. Vi fik gode værktøjer med hjem. Super godt faciliteret.

  Stefan K. Hansen, tech lead hos Hello Group

 • Spændende kursus der gav et par gode arbejdsredskaber med hjem.

  RD, teamleder marketing

 • Tak for et godt kursus på et lille og fortroligt hold. Det var rigtig godt at få belyst nogen af de steder/ting, der er med til at gøre den svære samtale svær. Samtidig fik vi godt belyst, hvor det er er vigtigt, vi som ledere holder hovedet koldt og sørger for, at der ikke optrappes til konflikt. Jeg fik nogen gode og brugbare værktøjer med fra kurset.

  Anonym

 • Blev præsenteret for 3 konkrete modeller, der sikrer hensynet til både leder og medarbejder i den svære samtale. Jeg blev særligt optaget af, at den andens positive hensigt skal have opmærksomhed samt af SMART-mål modellen som kan sikre, at aftaler bliver tydelige og målbare.

  Gitte Krogh, afdelingsleder hos Else Hus

 • Kurset får en til at se tingene anderledes og vende den svære samtale til det nemmere. Meget store redskaber at tage med hjem.

  Allan Sørensen, konduktør/leder

Kurser og workshops

Vi afholder dels kurser som er rettet mod en specifik arbejdsplads og tilrettelagt i samarbejde med denne og dels åbne kurser/workshops, som henvender sig til alle interesserede.

 

Specielt tilrettelagte kurser

Vi tilrettelægger kurser og uddannelsesforløb til private og offentlige virksomheder, der har behov for skærpelse af konkrete kompetencer, at implementere forandringsprojekter eller at innovere på produkter eller strukturer. Temaer kan bl.a. være strategier, kommunikation, konflikthåndtering, ledelse, innovation eller forandringer.

Resultatet af specielt tilrettelagte forløb er, at indholdet på kurset er tilpasset den enkelte organisation, hvilket gør kurset ekstra målrettet. Derudover har alle medarbejdere været på samme kursus, hvilket øger ejerskab og opbakning til evt. konklusioner og erkendelser på kurset. Vi lægger ud med en grundig analyse af mål og hvilke ressourcer, der er til rådighed. Derefter udarbejder vi et oplæg til indhold, der tilpasses gennem en løbende dialog.

 

Åbne kurser, workshops og foredrag

De åbne kurser tilpasses de enkelte deltageres hverdag, og man får ny inspiration og værktøjer med hjem til virksomheden. Inspiration og viden kommer både fra underviser og fra de øvrige deltagere, hvilket betyder, at de enkelte deltagere/arbejdspladser får mulighed for at ”tænke ud af boksen” og få indsigt i, hvordan andre brancher/virksomheder gør tingene. Se oversigt over aktuelle åbne kurser nederst på siden

 

Gratis minikurser for ledere

Psynaps afholder af og til gratis minikurser for ledere. Emnerne på kurserne varierer fra gang til gang, men handler altid om områder, som er relevante fra et ledelsesperspektiv i forhold til at effektivisere og optimere på nogen af de processer, som organisationen møder i såvel dagligdagen som i forandringstider. Det kan også være emner, som sætter lederens personlige kompetencer og udvikling som leder i fokus. På kurserne gennemgår vi både relevant teori om emnet, men afdækker også hvilke processer der spiller ind på et givent område i praksis for deltagerne. For hvert minikursus er målet, at give deltagerne konkrete værktøjer med, som de kan gå hjem og anvende direkte. I kursusoversigten herunder kan du se de aktuelle emner, som er planlagt pt.

18. januar 2023

Grundlæggende Lederuddannelse - Ledelse i praksis

Kurser og workshops Erhverv

Nu sætter vi flere af vores enkeltkurser sammen til en hel grunduddannelse i ledelse med fokus på "ledelse i praksis".

- 10 undervisningsdage med start 18/1 og 19/1 2023. De øvrige undervisningsdatoer i 2023 følger senere.

- 3 individuelle samtaler, bl.a. med personlighedstest som udviklingsværktøj for dig som leder. Datoer udmeldes senere.

- Personligt tilrettelagte hjemmeopgaver mellem undervisningsgangene

- Mulighed for eksamen, dato følger senere.

- Netværk og Sparring

Pris: 36.000,- kr. + moms. 

Se vores kalender her


<< Juni 2022 >>
Ma Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Private

Voksne

Børn og unge

Gratis temaaftener

 

Erhverv

Lederuddannelse

Stresscoaching

Kurser og workshops

 

Offentlige

For jobcentre

Sagssupervision

Workshops

 

Psynaps Slagelse


Skovsøgade 3A 1.
4200 Slagelse
Tlf.: 61 42 47 19
CVR: 39638495
 

Psynaps København 

 

Amagertorv 14B 

1160 København

Tlf.: 61 42 47 19
CVR: 39638495

 

Privatlivspolitik for Psynaps.dk