Vores metoder og redskaber

Vores metoder og redskaber

Vores fundament er den kognitive psykologi. Når vi arbejder erhvervspsykologisk lader vi os dog også inspirere af socialpsykologien, den systemiske og den narrative tilgang. Vi arbejder anerkendende og med et stort fokus på etik. Vores kurser og uddannelser tager udgangspunkt i de konkrete udfordringer, som deltagerne sidder med, og der vil derfor oftest være forberedelse og hjemmearbejde i forbindelse med kurserne. Forberedelse og hjemmearbejde vil typisk være beskrivelse af oplevelser og afprøvning af nye metoder/værktøjer.

Til person- og gruppeanalyser anvender vi NEO-PI 3, der er et spørgeskemabaseret værktøj, der indikerer individets, teamets og organisationens styrker og svagheder. Det er et effektivt dialogværktøj, der giver medarbejdere og ledere en unik indsigt i de dynamikker, der opstår og påvirker hverdagen.

Læs mere om NEO PI her

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  SOMMERTILBUD PÅ VORES 1-ÅRIGE UDDANNELSE MED START 12. OKTOBER!Uddannelsen henvender sig til dig, der arbejder med mennesker enten som lærer, pædagog, mentor, sygeplejerske eller i andre roller, hvor du skal udvikle og øge borgernes trivsel.Normalprisen er 29.000 kr uddannelsen som indeholder 12 kursusdage og 30 metodetræningstimer. FREM TIL OG MED 22/8 KAN DU TILMELDE DIG TIL EN PRIS PÅ 25.000 KR PR DELTAGER. Hvis I er flere sammen, så skriv til os, så laver vi et samlet tilbud. Tag gerne den kollega, som du vil have med 🙂 Vores kursister siger bla: "Fantastisk forløb/uddannelse. Ekstremt kompetent og potent materiale og undervisning, søde og dygtige undervisere."Michael Jensen, socialpædagog, Malthesminde Bo & Udd.støtte"Kurset giver en øjenåbner for, hvordan du i dit daglige arbejde kan komme endnu dybere ned i beboeren. Er blevet opmærksom på, at metoderne mange gange er eksempler, du kan benytte til at uddybe dit eget mål med beboeren."Kristina N. T. Hansen, pædagog, Netværket Smedegade"Super god og spændende undervisning. Metoden har hele vejen igennem været tilpasset mit arbejdsliv. Undervisningen har givet mig viden og redskaber til at implementere metoden i praksis. KAT er blevet en naturlig del af mit faglige fundament. Gode undervisere, spændende læring og god stemning på holdet "Christina W. Hansen, socialpædagog, Specialenheden Forchhammersvej"Super givende til mit faglige niveau. Føler mig mere klar og kompetent til at støtte mine beboere i deres udvikling."Jeppe Herskind, socialpædagog, Netværket Smedegade"Jeg startede ud med at være forbeholden, da jeg helst ikke arbejder ud fra modeller osv., men har nu fundet min egen vej i det. Uddannelsen giver mulighed for at lade en finde nye måder at bruge metoderne. Dette giver en dejlig fleksibilitet i arbejdet med de borgere, som jeg skal arbejde og samarbejde med."Kirstine, pædagog, Specialinst. AkaciehusetLæs mere om uddannelsen på vores hjemmeside og tilmeld dig her:www.psynaps.dk/offentlige-private-institutioner/1-arig-kognitiv-efteruddannelse ... Se mereSe mindre
  View on Facebook