Lederuddannelse

Grundlæggende Lederuddannelse - Ledelse i praksis

Mange nye eller kommende ledere oplever, at de mangler grundlæggende viden om ledelse og de krav, som stilles til en leder i dag. De har behov for at afprøve forskellige ledelsesmæssige værktøjer, for at ”finde sig selv” som leder. De fleste erfarne ledere har behov for at blive inspireret og udfordret på deres ledelsesstil for at tilpasse sig en verden i forandring.

Psynaps tilbyder en 10 dages lederuddannelse med fokus på udvikling af den enkelte leders praksis. Med praktiske øvelser mellem de 10 mødedage, er der rig mulighed for at du som er forholdsvis ny leder eller som aldrig har modtaget formel undervisning i lederrollen kan udvikle dig personligt i din lederrolle. Du får også 3 individuelle samtaler, hvor vi bl.a. arbejder med personlighedstest for at udvikle dig som leder.

Vi fokuserer på den Grundlæggende Lederuddannelse på  "ledelse i praksis" og udover at få gennemgået en masse emner indenfor organisationsteori vil der være et stort fokus på din egen daglige ledelse, således at der arbejdes med de cases og udfordringer som du møder i din hverdag som leder. Uddannelsen fokuserer på at udvikle dine evner til at:

 

• Løse konflikter

• Arbejde strategisk

• Skabe fælles ejerskab i din virksomhed/organisation

• Lede forandringsprocesser

• Formidle dine ønsker og budskaber

• Finde medarbejdernes skjulte ressourcer

 

Mellem undervisningsdagene arbejdes der med hjemmeopgaver, således at teori omsættes til praksis allerede fra det første undervisningsmodul. Du får din egen individuelle opgave, som laves i samarbejde med underviserne, således at den skræddersyes til at udvikle netop de evner, som du ønsker at forbedre som leder

 

Der er et stort fokus på at udvikle dig selv personligt som leder, og derfor indeholder uddannelsen også 3 personlige samtaler, hvor der med udgangspunkt i personlighedstesten NEOPIR arbejdes med din personlige ledelsesstil

 

Underviser er ingeniør og psykolog Johnnie Bruus Rasmussen, som har erfaring med rådgivning, supervision og udvikling på både ledelses og medarbejderniveau i såvel offentlige som private virksomheder.


Vi har max 10 deltagere på holdet for at sikre at der er mulighed for at gå ind i den enkeltes udviklingsområder i løbet af uddannelsen.

 

Du kan læse mere og tilmelde dig uddannelsen her. Kontakt os på info@psynaps.dk hvis du vil høre mere. Du kan også downloade materiale med beskrivelse af lederuddannelsens indhold her


 

Bliv ringet op

Required
Required
Ja
Required
Ja
Required

(Læs vores privatlivspolitik)

Ja
Required
 

Nyhedsbrev

 

Jeg er mindst 16 år.
Jeg har læst og accepterer privatlivspolitikken.

(Læs vores privatlivspolitik)

Jeg forstår, at I vil bruge mine oplysninger til at sende mig Psynaps' nyhedsbrev.

Se vores kalender her


<< Juni 2021 >>
Ma Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Private

Voksne

Børn og unge

Gratis temaaftener

 

Erhverv

Lederuddannelse

Stresscoaching

Kurser og workshops

 

Offentlige

For jobcentre

Sagssupervision

Workshops

 

Psynaps Slagelse


Skovsøgade 3A 1.
4200 Slagelse
Tlf.: 61 42 47 19
CVR: 39638495
 

Psynaps København 

 

Amagertorv 14B 

1160 København

Tlf.: 61 42 47 19
CVR: 39638495

 

Privatlivspolitik for Psynaps.dk