Ledersparring

Jeg har arbejdet tæt sammen med Johnnie Rasmussen om et større projekt igennem 2 år, hvor vi bl.a. lavede en trivsels- og organisationsudvikling for ca. 170 rengøringsassistenter og ledere på Rigshospitalet. Johnnie har igennem hele forløbet været en ildsjæl og på alle måder engageret og faglig kompetent på et meget højt niveau. Det var en meget positiv oplevelse at arbejde sammen med Johnnie, og han blev i hele forløbet respekteret af alle i organisationen – fra medarbejderen på gulvet til den øverste direktør.

Christian Thyssen, HR direktør, Sodexo

Ledersparring

Ledersupervision er for ledergruppen, der ønsker at få sparring på små og store udfordringer i leder-/personalegruppen. Det kan være i forhold til at forstå adfærd i organisationen, sparring i forhold til trivsel eller konflikter, der skal håndteres.

Resultatet af ledersupervision er, at ledelsen kan lede med fælles fodslag, at konkrete udfordringer håndteres fælles, effektiv ledelse af organisatoriske forandringsprojekter eller bedre udnyttelse af organisatorisk forskellighed.

Vi tilbyder sparring for ledere eller ledergrupper, som har behov for dette i forbindelse med deres håndtering af forskellige situationer herunder:

 • Konflikter i personalegruppen
 • Forandringer i organisationsstruktur og/eller arbejdsopgaver
 • Udvikling af medarbejdere og medarbejderkultur
 • Særligt krævende sager

Udvikling og læring

I ledelsessparringen er der fokus på såvel lederes aktuelle situation og de forhold, som kræver lederens ageren. Sideløbende kan der være et fokus på den læring, som ligger i løsningen af den konkrete situation, således at problemsløsningen også danner udgangspunkt for lederens personlige udvikling i jobbet og medarbejdergruppens udvikling i forløbet. Sparringen planlægges altid ud fra den enkelte kundes ønsker og behov, og der er således ikke en opskrift på, hvordan et forløb skal se ud.

Metoder og værktøjer

I arbejdet anvender vi dels den kognitive adfærdsterapeutiske model til at forstå såvel lederen selv som den sitaution, som han eller hun står i på arbejdspladsen. Vi har desuden en række redskaber til rådighed indenfor øvrige erhvervspsykologiske teorier og metoder. Vi anvender desuden internationalt anerkendte testværktøjer i forbindelse med afdækning af udviklingspunkter og potentialeområder hos kunden, såfremt dette er et ønske hos kunden.

Bliv ringet op

  Nyhedsbreve

  Erhverv
  Private
  Offentlige/private institutioner

  Psynaps på Facebook

  SOMMERTILBUD PÅ VORES 1-ÅRIGE UDDANNELSE MED START 12. OKTOBER!Uddannelsen henvender sig til dig, der arbejder med mennesker enten som lærer, pædagog, mentor, sygeplejerske eller i andre roller, hvor du skal udvikle og øge borgernes trivsel.Normalprisen er 29.000 kr uddannelsen som indeholder 12 kursusdage og 30 metodetræningstimer. FREM TIL OG MED 22/8 KAN DU TILMELDE DIG TIL EN PRIS PÅ 25.000 KR PR DELTAGER. Hvis I er flere sammen, så skriv til os, så laver vi et samlet tilbud. Tag gerne den kollega, som du vil have med 🙂 Vores kursister siger bla: "Fantastisk forløb/uddannelse. Ekstremt kompetent og potent materiale og undervisning, søde og dygtige undervisere."Michael Jensen, socialpædagog, Malthesminde Bo & Udd.støtte"Kurset giver en øjenåbner for, hvordan du i dit daglige arbejde kan komme endnu dybere ned i beboeren. Er blevet opmærksom på, at metoderne mange gange er eksempler, du kan benytte til at uddybe dit eget mål med beboeren."Kristina N. T. Hansen, pædagog, Netværket Smedegade"Super god og spændende undervisning. Metoden har hele vejen igennem været tilpasset mit arbejdsliv. Undervisningen har givet mig viden og redskaber til at implementere metoden i praksis. KAT er blevet en naturlig del af mit faglige fundament. Gode undervisere, spændende læring og god stemning på holdet "Christina W. Hansen, socialpædagog, Specialenheden Forchhammersvej"Super givende til mit faglige niveau. Føler mig mere klar og kompetent til at støtte mine beboere i deres udvikling."Jeppe Herskind, socialpædagog, Netværket Smedegade"Jeg startede ud med at være forbeholden, da jeg helst ikke arbejder ud fra modeller osv., men har nu fundet min egen vej i det. Uddannelsen giver mulighed for at lade en finde nye måder at bruge metoderne. Dette giver en dejlig fleksibilitet i arbejdet med de borgere, som jeg skal arbejde og samarbejde med."Kirstine, pædagog, Specialinst. AkaciehusetLæs mere om uddannelsen på vores hjemmeside og tilmeld dig her:www.psynaps.dk/offentlige-private-institutioner/1-arig-kognitiv-efteruddannelse ... Se mereSe mindre
  View on Facebook